Παιχνιδια Ικανοτητας Διαφορα

FlasBall Mini

Flash Ball Mini

Το γνωστό σε όλους παιχνίδι τώρα ηλεκτρονικό, με ήχο, εφέ, δυο ηλεκτρονικούς κερματοδέκτες και με φανταστικούς ήχους παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από υλικά ώστε να είναι ασφαλές για τους μικρούς.

Babby Pinball

Παιδικο Φλιπερακι

Το παιδικό φλιπεράκι είναι ένα νέο παιχνίδι δώρου, δεν χρειάζεται ρεύμα και μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε. Με μηχανικό κερματοδέκτη, παίζοντας ένα κανονικό φλιπερ το έπαθλο είναι πάντα μια μικρή μπάλα.

Funny soccer

Funny Soccer Παιδικο

Το γνωστό ποδοσφαιρακι μόνο που αυτό είναι μηχάνημα δώρου για τους μικρούς, με μηχανικό κερματοδέκτη και έπαθλο πάντα μια μπάλα.

Hit Mice

Hit Mice

Ένα παιχνίδι ικανότητας για μικρούς και μεγάλους με εφέ φωτισμού και φανταστικό ήχο, με δυο ηλεκτρονικούς κερματοδέκτες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να χτυπήσεις όσο πιο πολλά ποντίκια πετάγονται από τις τρύπες. Μπορεί να γίνει και παιχνίδι Δώρου.

Cranes

Γερανοι - Κουκλακια

Το γνωστό σε όλους γερανακι, μηχάνημα δώρων (κουκλακια - ρολόγια- διαφορά αξεσουάρ).
Εκδόσεις με μόνο γερανό και διπλό γερανό με μικρά η μεγάλα κουκλακια. Διπλός κερματοδέκτης ηλεκτρονικός.

Mini Hit

Mini Hit

Ένα παιχνίδι ικανότητας για μικρούς  με εφέ φωτισμού και φανταστικό ήχο, με ένα ηλεκτρονικούς κερματοδέκτες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να χτυπήσεις όσο πιο πολλά ποντίκια πετάγονται από τις τρύπες. Μπορεί να γίνει και παιχνίδι Δώρου.

Box_red

Boxer

Παιχνίδι δύναμης με φωτισμό εφέ και ήχο..

Dart

Dart - Βελακια

Τα γνωστά βελάκια σε ηλεκτρική - ηλεκτρονική μορφή. Με φωτισμό, ήχο και με πολλά παιχνίδια να επιλέξει ο παίκτης. Μπορούν να παίξουν μέχρι τέσσερεις παίκτες.

Basket

Basket

Δείχνεις την ικανότητα σου στο μπάσκετ. Ηλεκτρονικός διπλός κερματοδέκτης, φωτισμός εφέ, ήχος. Όσο πιο κάλος είναι ο παίκτης τόσο πιο πολύ δυσκολεύει το παιχνίδι.